logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Sisteme de tratare a apei

instalatii sanitare instalatii alimentare apa

PAS INSTAL realizeaza instalatii de tratare a apei, folosind metode diverse: dedurizatoare, clorurare, deferizare, filtre cu carbune activ, filtre cu ultraviolete. Aceste instalatii pot fi executate atat pentru uz casnic, dar si pentru uz industrial. Purificarea si tratarea apei din sistemele de alimentare este necesara pentru a asigura o mai buna stare de sanatate oamenilor, fie ca vorbim de apa potabila, fie de apa pentru uz menajer. In plus, tratarea apei este foarte utila pentru asigurarea eficientei instalatiilor de incalzire, a boilerelor, a centralelor termice, a masinilor de spalat si a tuturor celorlalte electrocasnice care functioneaza pe baza de apa.


canalizare menajera si pluviala

Inainte de tratarea apei, se testeaza apa din punct de vedere fizic, chimic si biologic (prezenta bacteriilor) si conform buletinului de analiza se alege sistemul de tratare cel mai potrivit pentru situatia in cauza. Apoi, apa trece prin mai multe procese complexe de purificare. Mai intai, are loc etapa de filtrare sedimentara, care elimina solidele din apa (nisip, sedimente, particule de rugina). Dup-aceea, folosind procedeul carbonului granular activat, se elimina mirosul, aspectul tulbure si gustul apei, dar si alte substante contaminatoare precum insecticidele si ierbicidele. Mai departe, are loc deferizarea (indepartarea fierului si a manganului din apa) si denitrificarea (care elimina nitritii din apa).


sisteme drenaj

In continuare, prin dedurizare, se trateaza apa pentru preventia depunerilor de calcar in instalatiile de apa rece si calda. Aceasta etapa este importanta pentru asigurarea unei bune functionari pe termen lung a tuturor aparatelor electrocasnice care folosesc apa. Apoi, apa este sterilizata prin intermediul ultravioletelor, care indeparteaza virusii, iar in final are loc potabilizarea prin osmoza inversa.


Sistemele de tratare a apei sunt complexe si pot fi realizate cu succes de catre expertii de la PAS INSTAL. In plus, echipa de specialisti ofera consultanta si solutii specializate pentru fiecare instalatie in parte, astfel incat clientii sa se bucure de o eficienta maxima.

Rating pentru aceasta pagina : 5.00/ 5 bazat pe 1 voturi.