logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Sisteme de drenaj

instalatii sanitare instalatii alimentare apa

Sistemele de drenaj sunt necesare pentru a asigura trainicia anumitor cladiri sau constructii. Exista situatii in care, din cauza unor anumiti factori, cladirile sa fie in contact cu mari cantitati de apa, ceea ce poate duce la coroziunea acestora. Aceste situatii pot fi infiltrarile de apa, scurgerile de pe acoperisuri, topirea zapezii, izvorarile sezoniere etc. Astfel, unele cladiri trebuie sa fie pregatite sa intampine aceste probleme si sa fie dotate cu sisteme de drenaj care sa redirectioneze apa din anumite zone in care ar putea crea probleme.


canalizare menajera si pluviala

Este obligatoriu ca fiecare sistem de drenaj sa fie personalizat si creat special pentru spatiul pe care il serveste. Fie ca avem in vedere o cladire rezidentiala sau o cladire industriala, fiecare dintre acestea are necesitati specifice, care trebuie sa fie satisfacute pentru a asigura eficienta sistemului de drenaj. Expertii de la PAS INSTAL ofera consultanta specializata si solutii complexe pentru fiecare cladire care se confrunta cu aceste probleme. Astfel, garantia proiectelor de instalatii este asigurata, iar fiecare client este intotdeauna fericit.


sisteme drenaj

Mai mult decat atat, cu PAS INSTAL beneficiati de expertiza specialistilor in domeniu, care lucreaza de fiecare data cu profesionalism. In plus, inginerii, instalatorii, sudorii, mecanicii si lacatusii din echipa sunt specializati si foarte bine pregatiti in domeniul lor, fiind oricand gata sa raspunda provocarilor pe care le-ar putea intampina in orice proiect. Profesionalismul echipei si orientarea catre obtinerea rezultatelor eficiente sunt printre cele mai importante preocupari.


PAS INSTAL are o larga experienta in domeniul executarii instalatiilor electrice, termice, sanitare, de climatizare si de stingerea incendiilor. Portofoliul sau aduna numeroase si diverse proiecte realizate de-a lungul tarii si chiar si in strainatate, in toata perioada de aproape 15 ani de cand este pe piata din domeniu. De aceea, toata aceasta experienta impresionanta i-a adus numeroase avantaje, cu care poate intampina acum si cele mai complexe proiecte de instalatii de orice fel.

Rating pentru aceasta pagina : 3.43/ 5 bazat pe 7 voturi.