logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Sisteme de canalizare exterioara si interioara

instalatii sanitare instalatii alimentare apa

PAS INSTAL executa sisteme de canalizare pentru orice fel de cladire, de la mici case pana la cladiri industriale de mari dimensiuni. Canalizarea poate fi ingropata, in canivouri sau in subsoluri. Astfel, instalatiile de canalizare menajera si pluviala pot fi interioare sau exterioare. Acestea se realizeaza cu tevi de canalizare PVC-KG, cu tevi de polietilena sudata cap la cap sau cu mufe electrosudabile, cu tuburi din beton sau cu tuburi ceramice. Fiecare proiect de succes realizat de PAS INSTAL este efectuat cu profesionalism, datorita expertizei specialistilor foarte priceputi in acest domeniu, care sunt capabili sa ofere consultanta specializata si personalizata fiecarui client in parte.


canalizare menajera si pluviala

Expertii din echipa de lucru sunt ingineri, maistri, instalatori, electricieni, sudori, lacatusi mecanici specializati si foarte eficienti in domeniul lor. Astfel, fiecare proiect la care lucreaza este intampinat intotdeauna de un personal calificat, profesionist si capabil sa lucreze eficient. Iar eficienta nu inseamna numai atingerea scopurilor, ci atingerea scopurilor folosind resursele cat mai bine.


sisteme drenaj

PAS INSTAL si-a creat de-a lungul timpului un portofoliu impresionant, care numara constructii civile, comerciale si industriale de mare calibru, dar a lucrat si la proiecte de mica amploare, precum instalarea sistemelor de canalizare la locuinte mici sau institutii fara cerinte speciale. Astfel, prin experienta obtinuta de-a lungul unei perioade de aproape 15 ani pe piata din Romania si chiar si din strainatate, PAS INSTAL reuseste de fiecare data sa ofere cele mai bune servicii pentru fiecare client cu care lucreaza. Iar echipa de specialisti in domeniu este capabila sa realizeze chiar si cele mai complexe sisteme de instalatii.


PAS INSTAL pune la dispozitia tuturor celor interesati o gama variata de servicii din acest domeniu: instalatii sanitare de interior sau de exterior, instalatii termice, instalatii de climatizare, instalatii electrice si instalatii pentru protectie contra incendiilor.

Rating pentru aceasta pagina : 4.40/ 5 bazat pe 5 voturi.