Instalatii Termice

The Plumbing has been in business since 1978

Specialitatea noastra ? Prestarea serviciilor de instalatii termice profesioniste! Scopul nostru? Multumirea clientilor care ne ofera increderea necesara, propulsandu-ne in randul celor mai solicitate si apreciate firme de instalatii din Bucuresti! Prin urmare, suntem echipa de specialisti certificati in realizarea proiectelor de instalatii termice din Bucuresti care pune accentul pe calitatea lucrarilor, si nu pe cantitatea numarului de proiecte pentru care a fost solicitata! Prestigiul de care ne bucuram astazi a fost rezultatul unei trude istovitoare de activitate in domeniu, munca pe care am reusit sa o aducem la cel mai inalt nivel al calitatii de prestare servicii instalatii termice!

Ce cuprinde serviciul de instalatii termice? Incepand cu instalatiile termice elementare, precum montajul de centrale termice, instalarea de corpuri cu incalzire termica statica, cat si cea mai moderna tehnologie de instalatii termice – incalzirea in pardosela si terminand cu instalatiile termice exterioare si terminad cu instalatii termice complicate precum instalatii termice cu pompe de caldura, realizam orice tip de instalatie care intra in aria acestei activitati! Datorita complexitatii serviciilor noastre, suntem firma de instalatii care realizeaza lucrari atat pentru imobilele personale, cat si pentru cele comerciale, spatii publice, companii private, etc.

De exemplu, montajul centralelor tehnice a devenit o lucrare pe care o putem considera drept rutina, iar orice detaliu sau obstacol intampinat in realizarea si finalizarea acestui tip de instalatie termica nu poate fi de nedepasit pentru specialistii nostri! Mai mult decat atat, lucram numai cu produse si materiale calitative, pentru a ne asigura atat noi, cat si dumneavoastra ca investitia pe care o realizati va fi de mare succes si va beneficia de longevitate! Pentru ca ne mandrim atat cu proiectele realizate pana in prezent, cat si cu colaborarile pline de profesionalism pe care le-am avut cu fostii clienti, va asteptam si pe dumneavoastra pentru a va demonstra ca exista firme de instalatii care merita sa se bucure respect si prestigiu!

Contact