logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

INSTALATII STINGERE INCENDIU

instalatii stingere incendiu
Instalatii stingere incendiu

Instalatii de hidranti

hidranti

Executam instalatii de hidranti montati in interiorul cladirilor cat si exteriorul acestora.

Hidrantii de incendiu interior se amplaseaza in locuri vizibile si usor accesibile in caz de incendiu, in functie de raza lor de actiune si de necesitati, in urmatoarea ordine: langa intrari in cladiri, in case de scari, in holuri sau in vestibuluri, pe coridoare, langa intrarea in incaperi si in interiorul acestora.

Hidrantii de incendiu exterior pot fi subterani sau de suprafata si se amplaseaza la o distanta minimum 5m de zidul cladirilor pe care le protejeaza si la 15m de obiectivele care radiaza intens caldura in caz de incendiu.


Instalatii stingere incendiu

Instalatii de sprinklere

sprinklere

Executam instalatii cu sprinklere, acestea reprezinta o solutie pentru protectia impotriva incendiilor pentru spatii comerciale, depozite, spatii de productie, parcari. Superioritatea instalatiilor cu sprinklere este data de faptul ca acestea se declanseaza individual si actioneaza numai asupra ariei incendiate, evitandu-se inundarea inutila a zonelor necuprinse de incendiu.


Instalatii stingere incendiu

Instalatii de perdele de apa (drencere)

perdele de apa

Executam instalatii cu drencere, acestea reprezinta o solutie pentru protectia impotriva propagarii incendiilor(utilizand perdele de apa) sau pentru stingerea incendiilor.

Spre deosebire de sprinklere, la care conductele pe care sunt montate sunt tot timpul alimentate cu apa, in cazul drencerelor conductele sunt alimentate prin intermediul robinetilor de alimentare la care actionarea se face manual sau automat in caz de incendiu.

Alegerea tipului de drencer, forma deflectorului pentru dispersarea apei, precum si modul de montare, se stabilesc conform indicatiilor producatorului, avand in vedere scopul urmarit.


Instalatii stingere incendiu

Instalatii de ridicare a presiunii apei

perdele de apa

Instalatiile de ridicare a presiunii apei au rolul de a asigura un flux suficient de apa la sursele de alimentare cu apa din sistemele verticale. Deseori, unele sisteme de alimentare cu apa din diverse imobile nu au o presiune satisfacatoare, ceea ce ingreuneaza procesul de alimentare. Aceste imobile au nevoie de sisteme personalizate care sa asigure alimentarea constanta cu apa si la o presiune satisfacatoare. Instalatiile de ridicare a presiunii apei pot fi de folos atat pentru statiile de alimentare cu apa pentru consum menajer, cat si pentru instalatiile de stingere a incendiilor.


Rating pentru aceasta pagina : 3.45/ 5 bazat pe 11 voturi.