logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalatii exterioare de alimentare cu apa

instalatii sanitare instalatii alimentare apa

Fiecare cladire are nevoie de o instalatie proprie de alimentare cu apa, care sa raspunda necesitatilor sale specifice. O cladire industriala nu are aceleasi necesitati precum o cladire rezidentiala sau o institutie publica in ceea ce priveste alimentarea cu apa, asa ca fiecare sistem de instalatii de acest fel trebuie ales cu grija. Astfel, PAS INSTAL ofera solutii personalizate de alimentare cu apa, astfel incat alimentarea poate avea ca sursa reteaua publica, reteaua proprie sau puturile proprii. Iar personalizarea serviciilor de instalatii sanitare si nu numai reprezinta de cele mai multe ori un element fundamental in asigurarea succesului unui proiect de acest fel.


canalizare menajera si pluviala

Instalatiile de alimentare cu apa pe care PAS INSTAL le realizeaza sunt instalatii de alimentare, instalatii de canalizare menajera si pluviala, instalatii de drenari si pentru stingerea incendiilor. Toate acestea sunt instalatii exterioare. Iar instalatiile interioare executate sunt alimentarea cu apa pentru bai si bucatarii, instalatii de interior pentru stingerea incendiilor, statii de pompare pentru hidrofor, sisteme pentru tratarea apei si boilere de incalzire a apei menajere.


sisteme drenaj

PAS INSTAL se bucura de o larga experienta in domeniu, lucrand la numeroase proiecte de-a lungul tarii si chiar si in strainatate, in decursul a aproximativ 15 ani. In acest timp, a adunat o gama larga de cunostinte, iar expertii care lucreaza aici sunt foarte profesionisti, fiind pregatiti sa indeplineasca pana si cele mai exigente cerinte. In echipa de specialisti gasim ingineri, electricieni, instalatori, sudori, lacatusi si maistri specializati si profesionisti, care pot rezolva orice aspect din domeniul instalatiilor sanitare, electrice, termice, de climatizare si de protectie contra incendiilor.


Astfel, PAS INSTAL ofera o gama complexa de servicii personalizate din domeniul instalatiilor termice, electrice, de climatizare, sanitare, de protectie contra incendiilor pentru orice cladire comerciala, industriala sau rezidentiala. Fie ca e vorba de instalatii simple, pentru apartamente mici, fie de sisteme complicate, pentru cladiri industriale cu nevoi complexe, echipa de experti de la PAS INSTAL este intotdeauna pregatita sa puna la punct fiecare instalatie.

Rating pentru aceasta pagina : 3.33/ 5 bazat pe 6 voturi.