logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalatii electrice de incalzire in pardoseala, sisteme de degivrare

instalatii electrice instalatii alimentare apa

Instalatiile de incalzire in pardoseala reprezinta o solutie foarte eficienta si moderna de termoficare. Acestea au avantaje multiple, spre deosebire de sistemele de termoficare clasice, cu radiatoare montate pe perete (calorifere). Instalatiile electrice de incalzire in pardoseala sunt, in primul rand, mai eficiente decat cele clasice; acestea permit o incalzire omogena, uniforma a incaperii, deoarece caldura se emana de jos in sus pe toata suprafata camerei. Astfel, caldura nu va fi deloc risipita, si se va consuma in mod eficient. In cazul incalzirii cu radiatoare, caldura emanata este neuniforma, iar zonele mai apropiate de calorifere vor fi, in mod evident, mai calduroase. Instalatiile electrice de incalzire in pardoseala sunt si mai economice. Acestea consuma mai putina energie electrica decat centralele termice si reprezinta o investitie inteligenta, pe termen lung.


canalizare menajera si pluviala

Sistemele de degivrare protejeaza contra inghetului jgheaburi, burlane, acoperisuri, conducte sensibile pe care le apara de frig si de zapada pentru a nu se deteriora iremediabil din cauza fluctuatiilor mari de temperaturi. Sistemele de degivrare pot fi folosite si pentru dezghetarea zonelor pietonale sau a cailor de acces.


sisteme drenaj

Pas Instal realizeaza instalatii electrice de incalzire in pardoseala si sisteme de degivrare pentru orice proiect, indiferent de amplitudinea acestuia. Astfel, pot fi executate instalatii electrice, termice, sanitare, de climatizare si de stingere a incendiului pentru cladiri rezidentiale, cladiri civile, cladiri economice si cladiri industriale. Acest lucru este posibil datorita personalizarii serviciilor de instalatii pentru fiecare cladire in parte. Fiecare cladire si locatie are necesitati specifice de care este bine sa se tina cont in realizarea instalatiilor pentru a obtine un proiect de calitate si eficient pe termen lung. De aceea, Pas Instal ofera servicii personalizate si specializate. Echipa de ingineri, instalatori, electricieni, sudori, maistri si mecanici specializati este pregatita sa rezolve orice fel de problema ar putea aparea in cadrul proiectelor si sa duca la bun sfarsit chiar si cele mai complexe instalatii.


Rating pentru aceasta pagina : 3.67/ 5 bazat pe 3 voturi.