logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

INSTALATII ELECTRICE

instalatii electrice

Bun-venit pe site-ul pasinstal.ro! Daca nu stiati inca cu ce ne ocupam noi si nu cunoasteti cateva dintre informatiile esentiale, atunci este timpul sa le aflati! Suntem PasInstal, firma de instalatii electrice din Bucuresti care este la tot pasul alaturi de dumneavoastra! Orice tine de proiectarea instalatiilor electrice precum si monatarea acestora, intra in aria de activitate a echipei noastre de electricieni profesionisti!

Va ganditi la faptul ca instalatiile electrice reprezinta operatiuni care necesita cunoastere specialitata in domeniul electricitatii? Aveti dreptate! Numai o echipa de profesionisti este capabila sa activeze in aceasta zona, iar PasInstal este una dintre cele mai bune firme de instalatii electrice din Bucuresti care se bucura de celebritate in domeniul in care activeaza de ani buni! Ne ingrijim de orice tip de instalatii electrice, iar colaborarea cu clientii nostri ne-a aratat calea spre succes! Inca de la inceputul colaborarii cu dumneavoastra, va intampinam cu profesionalism! Pentru ca ne place sa realizam lucrurile "ca la carte", iar rezultatele finale sa fie conform asteptarilor dumneavoastra, veti beneficia de proiectarea instalatiilor electrice pentru a realiza bugetul pe care va trebui sa il pregatiti. Acest lucru implica preconizarea cu aproximatie a unor preturi pentru instalatii electrice pe care electricienii PasInstal le vor realiza la solicitarea dumneavoastra!

Serviciile noastre de instalatii electrice in Bucuresti se afla in continua dezvoltare, iar acest lucru nu face decat sa ne bucure! Am pornit de la instalatii electrice cu grad de dificulate mic, si am ajuns sa realizam cele mai dificile tipuri de lucrari. Prin urmare, suntem una dintre putinele firme de instalatii electrice care presteaza servicii de instalatii electrice exterioare precum cele de paratrasnet, impamantare sau instalatii electrice interioare precum incalzire in pardoseala.

Ceea ce va garantam este calitate si profesionalism! De asemenea, va asiguram de faptul ca preturile instalatiilor electrice pe care le realizam pentru dumneavoastra vor fi amortizate intr-un timp scurt, deoarece calitatea serviciilor prestate ne caracterizeaza ca fiind printre putine firme de instalatii electrice care isi multumeste clientii!


Instalatii electrice

Instalatii de alimentare cu energie electrica a diversilor consumatori

alimentare

Executam lucrari de alimentare electrica a diversilor consumatori cum ar fi: tablouri electrice, diverse utilaje: pompe, grupuri de pompare, utilaje aferente bucatariilor, aparatura medicala etc.

Acestea se realizeaza cu ajutorul conductorilor electrici de diferite sectiuni montati ingropat sau aparent.


Instalatii electrice

Instalatii de legare la pamant (impamantare)

impamantare

Executam acest tip de instalatii care reprezinta ansamblul format din electrozi ingropati in pamant, legati intre ei, si conductoare de legare la pamant, montate intre electrozi si intre acestia si instalatiile electrice. Rolul acestor instalatii electrice este de a dirija in pamant, in conditii de siguranta a curentilor provenind din descarcari atmosferice sau a curentilor de defect datorita deteriorarii izolatiei (instalatie de legare la pamant de protectie), precum si asigurarea unui anumit mod de functionare a instalatiilor de curenti tari sau telecomunicatii.


Instalatii electrice

Instalatii de paratrasnet

paratrasnet

Executam instalatii de paratrasnet care protejeaza imobilele impotriva loviturilor diferite de trasnet din zona imobilului.

Dupa tipul captatorului, paratraznetele pot fi: paratrasnete verticale sau primar si paratrasnete orizontale sau de suprafata.

Paratraznetele au in componenta 3 parti principale:

  • Captatorul loviturii de traznet confectionat din material conducator
  • Conducatorul de legatura intre captator si prize de pamant
  • Priza de pamant a captatorului

Se poate folosi captatorul loviturilor de traznet un paratraznet cu dispozitiv de amorsare (PDA) care reprezinta o solutie eficienta si necostisitoare de protectie impotriva traznetului, asigurand raze mari de protectie la inaltimi mici de montare.


Instalatii electrice

Instalatii de iluminat si prize

iluminat

Executam instalatii de iluminat si prize daca toate elementele se monteaza in interiorul cladirilor, atunci instalatiile de iluminat si prize vor fi de interior. In functie de destinati, sunt instalatii electrice interioare care servesc numai pentru iluminat, instalatii electrice care sunt destinate alimentarii receptoarelor ( diversi consumatori) si instalatii electrice pentru ambele destinatii.

In locuinte, cladiri publice, birouri, instalatiile electrice se executa ingropat, iar in hale industriale, subsoluri, baraci pe santiere, instalatiile electrice se executa aparent.

In componenta instalatiei de iluminat si prize se utilizeaza conducte, cabluri, tuburi protectoare, accesorii, aparataj de instalatii (prize, intrerupatoare, comutatoare etc.) si corpuri de iluminat.


Instalatii electrice

Instalatii de curenti slabi (radio TV, interfonie, CCTV, avertizare incendiu etc.)

curenti slabi

Executam instalatii de curenti slabi, prin acestea se intelege toate tipurile de instalatii electrice care sunt parcurse de curenti de intensitate relative mica in raport cu cei ce parcurg instalatile de iluminat si prize.


Instalatii electrice

Instalatii electrice de incalzire in pardoseala, sisteme de degivrare

incalzire in pardoseala

Executam instalatii electrice de incalzire in pardoseala, pentru parti din pardoseala imobilului in care acest lucru este necesar pentru asigurarea confortului termic mai ales acolo unde este mai mare nevoie - zona picioarelor. Acest tip de incalzire se foloseste pentru pardoseala din bai, dormitoare sau oricare alte zone.

Executam sisteme de degivrare pentru zone de acces auto sau pietonal, jgheaburi, burlane, acoperisuri, acestea sigura topirea ghetii si a zapezii care se formeaza in perioadele reci ale anului.

Pentru conducte pentru care exista pericolul de inghet se poate monta un fir incalzitor electric care asigura protectia la inghet a conductelor.

Toate aceste sisteme electrice sunt complet automatizate, au consumuri mici de energie electrica asigurand un confort sporit cladirilor.

Rating pentru aceasta pagina : 3.96/ 5 bazat pe 23 voturi.