logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalatii de sprinklere

instalatii stingere incendiu hidranti

Instalatiile de sprinklere sunt sisteme de protectie contra incendiilor care actioneaza automat la pornirea focului. Acestea se monteaza in interiorul cladirilor, pe tavan, in magazine, in parcari, in spatii comerciale, in restaurante, hoteluri, institutii publice, spatii industriale etc. Au la baza mai multe dispozitive amplasate intr-un sistem complex fixat pe tavanul incaperilor, care actioneaza singular. Aceste sisteme au o functie dubla; in primul rand, trebuie sa detecteze incendiul si apoi sa il stinga.

Detectarea incendiului se realizeaza cu ajutorul unui sistem care permite eliberarea capacului pentru a lasa apa sa curga atunci cand temperatura prestabilita a fost depasita. Astfel, fiecare sprinkler este dotat cu un sistem de masurare a temperaturii care, atunci cand se depaseste nivelul prestabilit, se declanseaza automat. Apoi, pentru a stinge incendiul, sprinklerele disperseaza jetul de apa si il imprastie cat mai omogen pe suprafata incendiata.


sprinklere

Avand in vedere ca fiecare dispozitiv porneste singur, automat, astfel se va evita inundarea inutila a caldirii si pierderea presiunii apei decat daca ar porni toate dispozitivele in acelasi timp. Acest sistem este foarte eficient pentru ca se activeaza cu putere maxima doar acolo unde este nevoie. Mai mult decat atat, conform statisticilor, instalatiile cu sprinklere au reusit sa stinga incendiile fara alt ajutor in proportie de peste 99% din cazuri. Aceste cifre sunt foarte promitatoare si ofera o viziune optimista asupra sistemelor de preventie contra incendiilor.


perdele de apa

PAS INSTAL executa sisteme de instalatii de sprinklere pentru constructii civile, comerciale si industriale. Toate lucrarile si serviciile oferite sunt adaptate si personalizate spatiului respectiv, astfel incat acestea sa raspunda cat mai bine nevoilor pe care le servesc. De aceea, PAS INSTAL are in echipa numai personal specializat si calificat care lucreaza cu profesionalism pentru a asigura cele mai bune servicii din domeniu. Astfel, echipa este alcatuita din ingineri, maistri, instalatori, electricieni, sudori, mecanici profesionisti, gata sa rezolve chiar si cele mai complexe probleme legate de instalatii tehnice, electrice, sanitare, termice etc.


Rating pentru aceasta pagina : 4.86/ 5 bazat pe 7 voturi.