logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalatii de ridicare a presiunii apei

instalatii stingere incendiu hidranti

Instalatiile de ridicare a presiunii apei au rolul de a asigura un flux suficient de apa la sursele de alimentare cu apa din sistemele verticale. Deseori, unele sisteme de alimentare cu apa din diverse imobile nu au o presiune satisfacatoare, ceea ce ingreuneaza procesul de alimentare. Aceste imobile au nevoie de sisteme personalizate care sa asigure alimentarea constanta cu apa si la o presiune satisfacatoare. Instalatiile de ridicare a presiunii apei pot fi de folos atat pentru statiile de alimentare cu apa pentru consum menajer, cat si pentru instalatiile de stingere a incendiilor.


sprinklere

Situatiile in care presiunea apei dn sistemele de alimentare nu este suficienta pot varia; acestea pot exista chiar si in cazul retelei publice de alimentare cu apa. Cele mai frecvente sunt cazurile in care se suplimenteaza etajele unei cladiri si este nevoie ca si reteaua de alimentare cu apa sa fie adaptata la noile structuri. De asemenea, cladirile de mari dimensiuni se pot confrunta cu riscul ca sistemul de alimentare cu apa sa nu raspunda cerintelor in punctele de alimentare aflate la inaltime. De aceea, este necesara o instalatie de ridicare a presiunii apei, astfel incat apa sa ajunga chiar si la etajele superioare si sa aiba o presiune satisfacatoare.


perdele de apa

PAS INSTAL executa instalatii de ridicare a presiunii apei pentru alimentarea in scop menajer sau pentru singerea incendiilor pentru orice fel de cladire. Fiecare cladire necesita un sistem specific de alimentare cu apa, care sa raspuna optim nevoilor sale de a asigura necesarul de apa. De aceea, echipa de specialisti PAS INSTAL este pregatita sa ofere solutii personalizate pentru orice fel de cladire. Experienta obtinuta de-a lungul timpului pentru lucrarile de instalatii de toate tipurile (instalatii sanitare, electrice, termice, de climatizare) realizate atat in tara cat si in strainatate este cea mai buna recomandare pentru profesionalismul echipei de specialisti.


Rating pentru aceasta pagina : 3.00/ 5 bazat pe 2 voturi.