logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalatii de perdele de apa (drencere)

instalatii stingere incendiu hidranti

Instalatiile cu drencere sunt sistemele de protectie contra incendiilor care actioneaza ca o perdea de apa asupra spatiilor aflate sub influenta incendiilor. Acestea pot fi folosite atat pentru stingerea propriu-zisa a focului, cat si pentru impiedicarea raspandirii pe suprafete mai mari. Instalatia de perdea de apa este alcatuita din trei elemente principale: robinetele de actionare amplasate pe conductele de alimentare cu apa, retelele de distributie si drencerele propriu-zise. Drencerele pentru perdele de apa se amplaseaza astfel incat, la actionare, sa formeze o panza continua si omogena de apa pe toata suprafata menita sa fie protejata. Distanta dintre fiecare dispozitiv singular trebuie sa fie intre 1,5 si 2,5 m.


sprinklere

Instalatiile de perdele de apa se deosebesc in mod fundamental de sistemele tip sprinklers prin faptul ca au capacitatea de a elibera o cantitate mult mai mare de apa si deci de a stinge incendii puternice sau raspandite pe suprafete mari.

De aceea, aceste sisteme de prevenire sau controlare a incendiilor se folosesc pentru spatiile cu risc ridicat de incendiu unde, din cauza spatiului foarte mare sau a prezentei combustibililor in cantitati mari (sau din cauza altor aspecte) alte sisteme de stingere nu ar fi suficient de eficiente. Spatiile cele mai des dotate cu instalatiile de drencere sunt garaje mari, hangare pentru avioane, platouri de filmare, scene de teatre sau alte spectacole, expozitii sau alte sali similare aglomerate si depozite de materiale care emana foarte multa caldura (precum cauciucul sau alcoolul).


perdele de apa

PAS INSTAL realizeaza sisteme de instalatii de drencere pentru spatiile industriale sau depozite, in functie de necesitate. Fiecare sistem este realizat special pentru a raspunde in mod cat mai favorabil cerintelor spatiului pe care trebuie sa-l protejeze de incendii, astfel incat PAS INSTAL ofera servicii personalizate. Cu ajutorul echipei de profesionisti, la PAS INSTAL serviciile de instalatii tehnice, sanitare, electrice, termice si de climatizare sunt intodeauna optime.


Rating pentru aceasta pagina : 3.86/ 5 bazat pe 7 voturi.