logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalatii de Paratrasnet

instalatii electrice instalatii alimentare apa

Instalatiile electrice pot suferi, uneori, accidente importante cauzate de trasnete; aceste accidente pot cauza electrocutarea persoanelor care stau in apropiere dar pot crea si daune materiale foarte importante. De exemplu, instalatia electrica se poate supraincalzi si deteriora (impreuna cu consumatorii electrici) sau chiar se poate produce un incendiu. De aceea, se implementeaza instalatiile de paratrasnet, care au rolul de a impiedica aceste accidente naturale. Practic, instalatiile de paratrasnete vor atrage asupra lor loviturile de trasnet si vor conduce la pamant curentul de trasnet.


canalizare menajera si pluviala

Pas Instal executa instalatii de paratrasnet pentru orice fel de cladire civila, comerciala sau industriala. Echipa de specialisti de la Pas Instal este foarte pregatita sa rezolve chiar si cele mai complexe aspecte in legatura cu sistemele de electricitate. Astfel, Pas Instal implementeaza instaltii de legare la pamant, instalatii de paratrasnete, instalatii de alimentare cu energie electrica pentru mai multi consumatori, instalatii de iluminat, instalatii de prize si de curenti slabi. Cu o experienta de aproximativ 15 ani in domeniul instalatiilor, Pas Instal a executat numeroase proiecte de instalatii electrice, sanitare, termice, de climatizare si de protectie contra incendiului, atat in tara, cat si in strainatate. Experienta dobandita face ca fiecare proiect sa fie executat cu profesionalism si cu atentie la detalii. Echipa de specialisti numara ingineri, electricieni, instalatori, sudori si mecanici specializati, gata sa rezolve chiar si cele mai exigente dintre cerintele clientilor, fie ca este vorba despre un mic apartament de bloc, fie ca este vorba de cladiri industriale impunatoare si cu necesitati specifice.


sisteme drenaj

La Pas Instal puteti beneficia de servicii personalizate pentru instalatiile executate; acestea sunt foarte necesare pentru ca sistemele sa atinga maximul de eficienta, pentru ca fiecare cladire, fiecare locatie are nevoi specifice si doar analizand atent situatia se pot gasi cele mai bune solutii pentru sistemele electrice, termice, sanitare etc.


Rating pentru aceasta pagina : 5.00/ 5 bazat pe 3 voturi.