logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalatii de legare la pamant (impamantare)

instalatii electrice instalatii alimentare apa

Instalatiile de legare la pamant (sau, cum mai sunt numite – instalatiile de impamantare) au rolul de a proteja impotriva unui accident de natura electrica ce ar putea aduce daune materiale si umane, fie ca vorbim de provocarea unui incendiu, fie de deteriorarea consumatorilor electrici. Mai exact, exista situatii in care, in caz de descarcari electrice sau de functionarea defectuoasa a sistemului electric, tensiunea electrica poate creste amenintor, cu mult peste nivelul pragului de electrocutare sau de deteriorare a consumatorilor. Astfel, daca intensitatea curentului electric depaseste valoarea de 25 - 30 de mA, exista un mare pericol de electrocutare pentru oameni. Si, mai mult decat atat, unii consumatori electrici care nu suporta tensiuni ridicate se pot deteriora iremediabil, tocmai din cauza acestui exces de tensiune electrica. Instalatiile de legare la pamant trebuie sa aiba o rezistenta cat mai mare in caz de scurtcircuitarea sistemului electric, pentru a putea asigura protectia necesara atat a bunurilor materiale, cat mai ales a vietilor omenesti.


canalizare menajera si pluviala

Instalatia de impamantare se monteaza in pamant si este formata din 3 tevi galvanizate de aproximativ 2 metri lungime si de 25 - 30 mm grosime. Tevile galvanizate sunt legate reciproc printr-o platbanda galvanizata, iar legaturile vor fi protejate. Este bine ca fiecare lucrare de impamantare sau de electricitate realizata sa fie implementata de specialisti, de electricieni, pentru a elimina risctul electrocutarii sau a accidentelor pe termen lung. Pentru acest lucru, electricienii, inginerii si sudorii specialisti de la Pas Instal va stau la dispozitie pentru orice instalatie electrica, indiferent de amplitudinea si complexitatea ei. Echipa Pas Instal este pregatita sa execute lucrari de acest fel pentru cladiri civile, cladiri comerciale si chiar cladiri industriale care necesita instalatii mai complexe. Astfel, Pas Instal ofera servicii complexe si personalizate pentru crearea instalatiilor de alimentare cu energie electrica, instalatii de legare la pamant, de iluminat, de prize etc.


Rating pentru aceasta pagina : 3.38/ 5 bazat pe 8 voturi.