logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalatii de iluminat si prize

instalatii electrice instalatii alimentare apa

Pas Instal realizeaza orice fel de instalatii electrice, precum instalatiile de iluminat si prize. Aici, toate instalatiile electrice de iluminat si prize sunt executate conform normelor in vigoare. Iar pentru ca aceste instalatii electrice sa fie cu adevarat eficiente, trebuie ca solutiile oferite sa fie adaptate necesitatii fiecarei cladiri sau locatii in parte. Pentru ca fiecare cladire este diferita prin aspect si prin utilitate. De exemplu, in cladirile rezidentiale, in cladiri publice, in locuinte instalatiile se realizeaza ingropat, iar in cele industriale (santiere, hale, baraci) instalatiile se executa aparent.


canalizare menajera si pluviala

Instalatiile de iluminat si prize pot fi interioare sau exterioare, iar executia fiecareia dintre cele doua trebuie sa tina cont de diferentele dintre ele; astfel, pentru fiecare exista solutii speciale. Personalizarea serviciilor este un aspect foarte important pentru orice domeniu, iar Pas Instal intelege diferentele, nevoile si specificitatile fiecarui client, astfel incat este pregatit sa ofere cele mai potrivite solutii pentru fiecare. Echipa de experti de la Pas Instal este formata in ingineri, maistri, instalatori, electriciei, sudori si mecanici specializati, care cunosc foarte bine domeniu si pot oferi solutii eficiente pentru instalatiile electrice si nu numai. Pentru ca Pas Instal poate realiza orice fel de instalatii, precum: instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii de climatizare, instalatii electrice si instalatii de protectie contra incendiilor.


sisteme drenaj

Pas Instal este pe piata din domeniul instalatiilor de aproximativ 15 ani, timp in care a realizat numeroase proiecte diverse de acest tip peste tot de-a lungul tarii si chiar si in strainatate. Astfel, se bucura de o experienta impresionanta, obtinuta cu multa munca si profesionalism. Aceasta experienta a adus echipei ocazia sa intalneasca proiecte foarte diverse si complexe, astfel incat acum este capabila sa proiecteze si sa execute orice fel de instalatie, indiferent de specificatiile necesare si de dificultatea realizarii. De aceea, Pas Instal este cea mai potrivita alegere pentru realizarea proiectelor de instalatii pentru orice cladire.


Rating pentru aceasta pagina : 3.40/ 5 bazat pe 5 voturi.