logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalatii de hidranti

instalatii stingere incendiu hidranti

PAS INSTAL realizeaza sisteme de instalatii de hidranti specifice pentru fiecare cladire/institutie. Instalatiile de hidranti pot fi montate in interiorul cladirilor si in exteriorul acestora, conform prevederilor legale. Astfel, hidrantii sunt de mai multe tipuri: hidranti de interior si de exterior (iar acestia pot fi subterani sau supraterani).

Hidrantul interior se monteaza pe perete si este compus dintr-o cutie metalica cu rama rosie si geam de sticla mata, recunoscuta prin simbolul mare ale literei H, scrisa tot cu rosu. Cutia trebuie sa contina un furtun asezat in forma de rola, cu lungimea intre 2 si 10 m, suport pentru rola, teava de refulare, robinetul hidrantului si o cheie racord ABC.


sprinklere

Aceste cutii se amplaseaza pe perete, la o inaltime intre 1,35 si 1,50 cm distanta de la nivelul pardoselii si sunt prevazute cu sisteme de scurgere. Cutiile de hidranti se amplaseaza in locuri-cheie bine stabilite, astfel incat sa poata asigura in mod eficient alimentarea cu apa in caz de incendiu in orice punct al cladirii. Astfel, acestea sunt instalate la intrarea in cladiri, pe holuri, pe coridoare, la intrarea in sali sau in camere si in interiorul acestora.


perdele de apa

Hidrantii exteriori trebuie sa fie amplasati in locuri la o distanta de cel putin 5 m de cladirea pentru care trebuie sa furnizeze apa in caz de incendiu. Acestia trebuie sa furnizeze conditiile de debit si de presiune necesare pentru a stinge eventualele incendii din diferite cladiri sau spatii publice, care sunt stabilite in functie de normele in vigoare.


Hidrantii exteriori subterani sunt instalati pe conductele de distributie a apei si servesc drept sursa de aprovizionare cu apa pentru stingerea incendiilor, pentru spalarea strazilor, pentru umplerea rezervoarelor din cisterne sau pentru alte aplicatii similare. Acesti hidranti se construiesc sub nivelul solului si sunt semnalizate printr-un capac oval stradal specific, usor de recunoscut.

Rating pentru aceasta pagina : 4.33/ 5 bazat pe 6 voturi.