logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalatii de curenti slabi (radio TV, interfonie, CCTV, avertizare incendiu etc.)

instalatii electrice instalatii alimentare apa

Instalatiile de curenti slabi sunt acele instalatii electrice care transmit curent electric de intensitate mica, spre deosebire de instalatiile obisnuite, precum instalatiile de iluminat si prize. Acestea pot fi sisteme de cabluri de retele de telefonie si fibre optice, cablare structurala, detectie si avertizare, instalatii pentru prevenirea incendiului, instalatii de acces, televiziuni cu circuit inchis, retele de calculatoare, instalatii pentru semnalizari acustice si optice, instalatii electrofonice, instalatii de ceasuri electrice.


canalizare menajera si pluviala

Pas Instal proiecteaza si executa orice fel de instalatii electrice de curenti slabi, pentru cladiri rezidentiale, civile, pentru cladiri economice, dar si pentru cladiri industriale. Indiferent de amplitudinea si complexitatea proiectului, echipa de experti este pregatita sa rezolve orice problema de ordin electric si nu numai din acest domeniu. Pas Instal poate realiza si instalatii sanitare, instalatii de protectie contra incendiilor, instalatii termice si instalatii de climatizare.


sisteme drenaj

Orice cladire si orice locatie are nevoie de servicii specializate in ceea ce priveste instalatiile de orice fel, pentru ca are necesitati speciale si caracteristici unice. Personalizarea serviciilor este un aspect important, de care eficienta instalatiilor depinde intr-o masura considerabila. De aceea, echipa Pas Instal este pregatita sa rezolve cu succes orice proiect si sa se adapteze la nevoile speciale ale oricarei cladiri, pentru a asigura o functionalitate ridicata si o eficienta pe termen lung.


Echipa de experti de la Pas Instal este compusa din specialisti foarte buni in domeniu: ingineri, maistri, instalatori, electricieni, sudori, mecanici specializati si extrem de pregatiti. Acestia lucreaza cu profesionalism de fiecare data si au telul de a oferi numai servicii de calitate la fiecare proiect la care lucreaza. De aceea, instalatiile electrice, termice, sanitare, cele de climatizare si de stingere a incendiilor pe care le realizeaza sunt intotdeauna durabile si foarte eficiente. In plus, Pas Instal are o experienta de aproape 15 ani in domeniul instalatiilor pe piata din Romania si chiar din strainatate.

Rating pentru aceasta pagina : 3.17/ 5 bazat pe 6 voturi.