logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalatii de alimentare cu energie electrica a diversilor consumatori

instalatii electrice instalatii alimentare apa

Pas Instal realizeaza instalatii de alimentare cu energie electrica pentru consumatori electrici precum tablouri electrice, utilaje electrice, grupuri de pompare, alimentare pentru echipamente medicale sau pentru echipamente profesionale de bucatarie si multe altele. Alimentarea cu curent electric se face cu legaturi de la tablourile generale de curent la consumatorii electrici care apartin de fiecare cladire in parte. Tablourile electrice generale pot fi alimentate cu energie electrica de joasa tensiune, prin intermediul sistemului de conductori electrici cu cabluri din cupru armat care se instaleaza in subteran. Aceste cabluri vor fi amplasate la o adancime de 0,9 m sub pamant. De asemenea, in cazul consumatorilor electrici cu rol de protectie contra incendiilor (precum hidrofoarele exterioare de incendiu) tablourile generale electrice mai pot fi alimentate cu niste conductori electrici speciali, realizati din cupru rezistent la foc.


canalizare menajera si pluviala

Pas Instal executa orice fel de instalatii electrice – de la instalatii de baza, pana la instalatii complexe personalizate – pentru cladiri civile, comerciale sau chiar si pentru cladiri industriale. Gama variata de instalatii electrice care pot fi realizate si implementate cuprinde instalatii de legare la pamant, instalatii de paratrasnete, instalatii de alimentare cu energie electrica pentru mai multi consumatori, instalatii de iluminat, instalatii de prize si de curenti slabi.


sisteme drenaj

Deseori, unele cladiri necesita servicii personalizate de instaltii electrice, pentru a functiona in mod eficient chiar si pe termen lung. De aceea, echipa Pas Instal este pregatita pentru a raspunde chiar si celor mai complexe cerinte in acest domeniu. Pot fi puse la punct instalatii personalizate care sa raspunda in mod specific necesitatilor diferite ale fiecarei cladiri sau locatii in parte. Pentru acest lucru, exista o echipa specializata de profesionisti foarte buni care au ca scop indeplinirea la timp si in mod eficient a obiectivelor propuse. Astfel, inginerii, instalatorii, electricienii, sudorii si maistri de la Pas Instal sunt specializati si cunosc foarte bine domeniul, pentru a putea rezolva orice problema legata de instalatii.


Rating pentru aceasta pagina : 4.00/ 5 bazat pe 4 voturi.