logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai mult



PORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

INSTALATII CLIMATIZARE

instalatii climatizare
Instalatii climatizare

Instalare agregate de producere apa racita (chillere)

agregate apa racita

Executam montaj pentru agregate de apa racita (chillere), acestea asigura racirea unui lichid (apa) prin intermediul unui circuit frigorific. Apa racita obtinuta astfel este distribuita catre ventiloconvectoare, centrale de tratare aer, schimbatoare de caldura, sau alte unitati termale, si prin intermediul acestora se raceste aerul din spatial respective.

Apoi apa racita este recirculata prin intermediul unor pompe de recirculare inapoi catre chiller pentru a fi racita din nou.


Instalatii climatizare

Instalare centrale de tratare aer

centrale tratare aer

Executam montajul pentru central de tratare aer, acestea pot fi montate atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor. Este o componenta a sistemului de climatizare a unei cladiri si asigura ventilarea, incalzirea, racirea, umidificarea, dezumidificarea aerului. Se racordeaza la tubulatura prin care se distribuie aerul tratat in cladire, iar aerul viciat se intoarce din nou in central de tratare aer.


Instalatii climatizare

Instalare tubulatura pentru ventilatie

tubulatura pentru ventilatie

Executam montaj pentru tubulatura de ventilatie, aceasta este parte a sistemului de climatizare a cladirilor si poate fi confectionata din tabla zincata rectangulara sau circular, ALP, tubulatura flexibila.

Prin intermediul tubulaturii de ventilatie se introduce / evacueaza aer tratat / viciat.


Instalatii climatizare

Instalare distributie de apa racita

distributie de apa racita

Executam montaj pentru distributia apei racite preparate de agregatele de racire.

Distributia apei racite se realizeaza prin teava PP-R fibra compozita, etc., de la agregatul de racire catre ventiloconvectoare, baterii de racier, centrale de tratare aer, etc.


Instalatii climatizare

Instalare orice tip de aparate de aer conditionat (split, multisplit, inverter, VRV sau orice sistem echivalent)

aparate de aer conditionat

Executam montaj de aparate de aer conditionat, sisteme multisplit, sisteme VRV sau echivalent pentru imobile de locuit, cladiri de birouri, spatii comerciale, cladiri industrial.

Acest tip de aparate realizeaza racirea aerului din incaperile unde sunt amplasate inclusiv pentru incaperi destinate serverelor pentru echipamente I.T.

Rating pentru aceasta pagina : 3.85/ 5 bazat pe 13 voturi.