logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalare tubulatura pentru ventilatie

instalatii climatizare agregate apa racita

Tubulatura pentru ventilatie face parte din sistemul de climatizare, care are la baza centralele de tratare a aerului. Aceasta reprezinta sistemul de infrastructura prin care circula aerul tratat si poate fi realizat din tabla zincata rectangulara sau circulara, ALP, sa tubulatura flexibila.


centrale tratare aer

Sistemul de tubulatura trebuie sa fie fara cusur, pentru a asigura eficienta ventilarii. Astfel, tubulatura trebuie sa indeplineasca mai multe criterii, printre care rezistenta la foc, rezistenta la temperaturi ridicate si la presiuni ridicate, permeabilitatea aerului, izolarea fonica, gradul de toxicitate al gazelor, densitatea optica a fumului, conductivitatea termica. De asemenea, toate aceste criterii trebuie sa fie indeplinite conform standardelor de calitate reglementate de institutiile cu autoritate in domeniu.


tubulatura pentru ventilatie

PAS INSTAL executa montarea tubulaturii pentru ventilatie dar si centralele de tratare a aerului din cadrul sistemului de ventilatie. Experienta in domeniul instalatiilor de aproape 15 ani pe piata din domeniu este vasta, PAS INSTAL bucurandu-se de un portofoliu impresionant. Expertii din echipa de proiect au realizat numeroase lucrari in domeniul instalatiilor peste tot in tara si chiar si in strainatate. Echipa de specialisti este capabila sa rezolve in mod eficient orice problema legata de instalatii, de la ansambluri rezidentiale sau mici apartamente pana la cladiri industriale si comerciale de mare amploare.


Datorita experientei dobandite de-a lungul anilor de expertii PAS INSTAL, echipa are acum cunostinte si capacitati impresionante de a duce la bun sfarsit toate lucrarile in care se implica. In plus, toate proiectele sunt finalizate la timp cu succes de fiecare data. Acest lucru este posibil datorita echipei specializate formate din ingineri, instalatori, electricieni, mecanici, lacatusi si multi alti specialisti care sunt foarte pregatiti pentru a face fata chiar si celor mai mari dintre provocari. In plus, PAS INSTAL ofera servicii personalizate de instalatii electrice, termice, sanitare, de climatizare, de protectie contra incendiilor, pentru ca numai in acest fel succesul sistemelor va fi garantat.

Rating pentru aceasta pagina : 4.25/ 5 bazat pe 4 voturi.