logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalare si montaj centrale termice

instalatii termice

Va asteptam sa faceti cunostinta cu noi, firma de instalatii termice PasIstal, prin inceperea unei frumoase colaborari profesionale menita sa indeplineasca cele mai exigente cerinte! Suntem experti in montajul de centrale termice, avantajul firmei noastre de instalatii termice fiind acela de a beneficia de exitenta de peste 15 ani in zona de activitate a serviciilor de instalatii centrale termice. In acest sens, si activitatea noastra beneficiaza de experienta, fiecare lucrare de montaj centrale temice ajutand la renumele de care beneficiem in prezent.

Instalarea centralelor termice poate fi privita drept un serviciu usor realizabil, acest lucru intamplandu-se probabil din cauza faptului ca centrale termice au devenit sisteme de incalzire uzuale, luand locul vechilor metode traditionale de ridicare a temperaturii in spatii precum imobile proprii, spatii comerciale, industraile, cladiri de birouri,etc. Instalarea centralelor termice are nevoie de cunostiinte temeinice pentru a putea fi realizata cu succes, iar activitatea firmei noastre in acest domeniu ne-a oferit posibilitatea de a alcatui o echipa de profesionisti, buni cunascatori a tot ceea ce inseamna serviciul calitativ de montaj centrale termice! Mai mult decat atat, va propune o colaborare moderna care prevede de la inceput prestabilirea unui pret aproximativ in ceea ce priveste costul de instalare al centralelor termice. Cu ajtorul calculatorului de pret, dumneavoastra veti putea dispune de un cost aproximativ pentru a va ajuta sa gestionati corespunzator bugetul de care dispuneti in vederea solicitarii serviciul de instalare pentru centrale termice. Oricine apeleaza la serviciile firmei de instalatii centrale termice Pas Instal va ramane surprins de maniera in care expertii nostri isi indeplinesc cu profesionalism toate sarcinile asumate.

Ne dorim sa ii ajutam pe toti cei care sunt in cautarea unei firme de instalatii termice, oferindu-le in orice moment cele mai bune servicii in materie de montaj centrale termice!

instalare si montaj centrale termice

Ce tip de centrale termice instaleaza PAS INSTAL

montaj centrale termice

PAS INSTAL instaleaza si monteaza centrale termice pentru orice cladire, in functie de necesitatile fiecareia. Astfel, pot fi instalate centrale termice mici, de apartament, care se monteaza pe perete, dar si centrale termice de mari dimensiuni si capacitati, ce pot alimenta cladiri si institutii foarte mari. In plus, echipa de specialisti PAS INSTAL este pregatita sa instaleze centrale termice de orice fel, de la cele care functioneaza cu gaz metan, pana la cele cu lemne, paleti, GPL, PLV sau orice alt combustibil. PAS INSTAL detine toate certificarile necesare pentru instalarea centralelor termice in orice fel de spatiu, fie ca vorbim de cladiri uriase de birouri, fie de un apartament cu 2 camere.


instalare si montaj centrale termice

Estimeaza-ti consturile cu ajutorul calculatorului de instalatii

instalatii centrale termice

In plus, pe site aveti la dispozitie un calculator de instalatii care poate genera o estimare aproximativa a costurilor totale necesare pentru montarea instalatiilor termice, electrice si sanitare pentru apartamente cu doua, trei sau patru camere, garsoniere si pentru vile cu unul sau doua etaje. Echipa de specialisti PAS INSTAL este compusa din ingineri, electricieni, maistri, instalatori, sudori, lacatusi cu experienta in domeniu care sunt capabili sa aduca solutii personalizate si eficiente pentru fiecare spatiu. Cu o experienta de aproape 15 ani in domeniul instalatiilor, PAS INSTAL lucreaza de fiecare data cu profesionalism pentru a asigura cele mai bune servicii in domeniu.


instalare si montaj centrale termice

Ce criterii trebuie sa indeplineasca o centrala termica

distributie-agent-termic

Un sistem termic ideal pentru un spatiu este acela care raspunde cel mai bine nevoilor acestuia. Astfel, centrala termica se alege in functie de mai multe criterii, precum: capacitatea de furnizare a apei calde, randamentul si eficienta energetica, sistemul de informare si diagnoza, siguranta la exploatare, dar si serviciile de garantie si post garantie furnizate. Aceste criterii depind, la randul lor, de suprafata si de volumul spatiului ce trebuie incalzit, de numarul oamenilor care vor consuma apa calda, de numarul de bai si de bucatarii, dar si de masura in care cladirea este sau nu izolata termic.


Rating pentru aceasta pagina : 3.83/ 5 bazat pe 23 voturi.