logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalare si montaj aer conditionat

instalatii climatizare

Orice proiect incheiat cu succes reprezinta inca o reusita care va fi atasata portofoliului nostru de activitate in domeniul de instalare a aerului conditionat! Pe tot parcursul nostru de existenta in campul muncii, am realizat cu profesionalismul ce ne caracterizeaza serviciile prestate, un numar vast de proiecte de instalare aer conditionat, indiferent de spatiile in care aceste sisteme de racire/incalzire au fost montate. Fie ca a fost vorba despre spatii comerciale, cladiri industriale, companii sau spatii rezidentiale am oferit calitate in montare aerului conditionat, echipa noastra de specialisti dispunand de cunostiinte detaliate in vederea multumirii clientilor sai.

Sistemul de stabilire a ambientului in care va aflati in functie de nevoile dumneavostra nu este o tehnologie moderna, insa beneficiaza si in prezent de mare succes. De aceea, montajul de aer conditionat reprezinta o prestare de serviciu foarte solicitata in orice perioada a anului. Fie ca este vara, fie ca este iarna montarea aerului conditionat in spatiul in care va petreceti marea majoritate a timpului reprezinta o necesitate. Echipa de experti PasInstal rezolva orice problema! Astfel, instalarea de aer conditionat se va realizat intr-o maniera rapida si eficient, iar dumneavoastra puteti beneficia de avantajele montajului aerului conditionat realizat intr-o maniera profesionista, demna de tot respectul!

Am dorit ca prestarea serviciului de montare aer conditionat sa raspunda celor mai existente cerinte venite din partea dumneavoastra! Suntem o echipa deschisa la provocari, intotdeauna invatand din fiecare proiect pentru care serviciile noastre de instalare aer conditionat au fost solicitate. Ne pasioneaza meseria de instalatori, electricieni, ingineri pe care o cuantificam la fiecare final de proiect! Astfel, fiecare solicitare in vederea de montaj aer conditionat aduce un plus de valoare echipei noastre, transformandu-ne in una dintre cele mai apreciate firme de instalatii din Bucuresti!


instalare si montaj aer conditionat

Ce sisteme de aer conditionat instalam?

montaj aer conditionat

PAS INSTAL poate instala sisteme de aer conditionat pentru spatii de mai multe feluri: cladiri rezidentiale, cladiri de birouri, spatii comerciale, cladiri industriale. Sistemele de aer conditionat se folosesc atat pentru crearea unei ambiante placute pentru oameni, dar si pentru mentinerea in buna forma a echipamentelor tehnice din mediul industrial sau de afaceri (precum echipamente IT si multe altele). Pentru o eficienta sporita a fiecarui aparat de aer conditionat, trebuie ca sistemul de racire a aerului ales sa raspunda optim nevoilor spatiului respectiv.

Astfel, se va tine cont de inaltimea camerei, de suprafata, de volum, de numarul de persoane care il vor popula etc. De aceea, PAS INSTAL ofera solutii personalizate pentru instalatiile pe care le realizeaza, astfel incat fiecare client sa se bucure de o eficienta maxima.


instalare si montaj aer conditionat

Ne recomanda experienta de 15 ani in montajul aparatelor de aer conditionat

instalare aer conditionat

Cunostintele si profesionalismul echipei de specialisti care lucreaza la proiectele de instalatii vin in urma experientei mari, de aproape 15 ani in domeniul instalatiilor. De aceea, echipa de experti este intotdeauna capabila din punct de vedere profesional sa raspunda chiar si celor mai exigente dintre cerinte. Expertii de la PAS INSTAL sunt ingineri, instalatori, electricieni, sudori, lacatusi specialisti in fiecare domeniu. Acestia lucreaza cu profesionalism pentru a duce la capat cu succes si la timpul stabilit fiecare proiect de instalatii.

montare aer conditionat

Astfel, multumita experientei impresionante in domeniu si echipei de experti in instalatii, PAS INSTAL ofera o gama larga de servicii personalizate, printre care amintim: instalatii sanitare (fie interioare, fie exterioare), instalatii termice, instalatii de climatizare, instalatii de protectie contra incendiilor si instalatii electrice. Echipa de experti de aici este capabila sa monteze instalatii atat in cladiri rezidentiale cu apartamente mici, cat si in cladiri industriale de mare amploare. PAS INSTAL are o experienta de aproape 15 ani pe piata din Romania, avand proiecte chiar si in strainatate. De aceea, beneficiaza de cunostinte multiple in domeniul instalatiilor pentru orice fel de cladire.


Rating pentru aceasta pagina : 4.67/ 5 bazat pe 12 voturi.