logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalare pompe de caldura

instalatii termice centrale termice

Pompele de caldura sunt folosite pentru incalzirea incaperilor si a apei menajere cu ajutorul resurselor secundare de energie. PAS INSTAL are capacitatea de a monta si instala pompe de caldura de mai multe tipuri: pompe de caldura pe surse de aer si pompe de caldura geotermale.


pompe de caldura

PAS INSTAL executa instalatii termice, electrice, tehnice, de protectie contra incendiului si de climatizare pentru orice spatiu. Echipa de specialisti are o vasta experienta in domeniu, ceea ce i-a adus o larga cunoastere a industriei, astfel incat este capabila sa raspunda si celor mai importante provocari. Astfel, PAS INSTAL poate oferi solutii personalizate de instalatii termice, fie cu pompe de caldura, cu centrale termice, sau orice alte solutii de incalzire a spatiilor interioare. Personalizarea serviciilor in cazul instalatiilor de orice fel este foarte importanta, chiar fundamentala pentru asigurarea succesului proiectului. Astfel, montarea oricarei instalatii se face in functie de mai multi parametri ce trebuie urmariti cu strictete: volumul si suprafata spatiului urmeaza a fi incalzit, care este numarul persoanelor ce urmeaza a consuma apa calda, numarul de bai si de bucatarii in care se va furniza apa calda, dar si masura in care spatiul este izolat termic.


distributie-agent-termic

Cu o experienta in domeniu de aproape 15 ani, PAS INSTAL are capacitatea de a executa orice fel de instalatii, de la instalatii de stingere a incendiului, pana la instalatii termice, electrice, sanitare si de climatizare. Echipa de specialisti in domeniu include ingineri, maistri, electricieni, instalatori, lacatusi, sudori, mecanici foarte bine pregatiti si capabili sa rezolve chiar si cele mai complexe provocari si sa realizeze sistemele de instalatii ideale pentru orice spatiu – de la sisteme simple pentru apartamente mici, pana la cele mai complexe solutii pentru cladiri industriale. In plus, PAS INSTAL detine certificarile necesare pentru realizarea tuturor acestor sisteme de instalatii, de la cele mai simple pana la cele mai complexe.


Rating pentru aceasta pagina : 3.67/ 5 bazat pe 6 voturi.