logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalare corpuri de incalzire

instalatii termice centrale termice

PAS INSTAL ofera servicii complexe de instalare a corpurilor de incalzire statica sau mecanica, fie ca e vorba de radiatoare, convectoare sau ventiloconvectoare. Corpurile cu incalzire statica emana caldura pe baza miscarii naturale a aerului, ca, de exemplu, radiatoarele, convectoarele, convectoradiatoarele. Corpurile cu incalzire mecanica emana caldura pe baza miscarii aerului prin mijloace mecanice. Acestea sunt ventiloconvectoarele, aeroterme, baterii cu ventilator etc. Instalatiile termice pot folosi corpuri de incalzire din fonta, otel, aluminiu, cupru, in functie de preferintele clientului si de specificul spatiului de incalzit.


pompe de caldura

Cele mai bune servicii de instalatii termice sunt cele care raspund necesitatilor spatiului ce trebuie incalzit; echipa PAS INSTAL intelege acest lucru si de aceea ofera solutii personalizate pentru fiecare spatiu in parte, fie ca e vorba de cladiri industriale impresionante, fie de mici apartamente sau garsoniere. Pentru ca este important ca fiecare spatiu sa fie utilat termic in functie de specificul sau; doar in acest fel instalatiile termice se vor dovedi cu adevarat eficiente.


distributie-agent-termic

Echipa de specialisti de la PAS INSTAL este pregatita pentru realizarea oricarui proiect de instalatii termice si nu numai, fiind capabila sa raspunda oricaror provocari ar putea intalni in cadrul proiectelor. De aceea, se obtin intotdeauna rezultate bune, iar clientii sunt de fiecare data multumiti. Rezultatele favorabile obtinute in urma proiectelor realizate reprezinta garantia profesionalismului cu care lucreaza echipa. Experienta de aproape 15 ani pe piata din domeniu din tara, dar si din strainatate aduce un plus de valoare echipei care este pregatita de a intampina fiecare proiect cu profesionalism. Astfel, lucrand aproape 15 ani in domeniul instalatiilor, PAS INSTAL a realizat numeroase proiecte de instalatii termice, electrice, sanitare, de climatizare si de stingere a incendiilor. In plus, PAS INSTAL va pune la dispozitie un calculator de instalatii care sa estimeze valoarea generala a costurilor instalatiilor de care aveti nevoie pentru mai multe tipuri de spatii.


Rating pentru aceasta pagina : 5.00/ 5 bazat pe 1 voturi.