logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalare centrale de tratare aer

instalatii climatizare agregate apa racita

Centralele de tratare a aerului reprezinta elementul principal al sistemelor de climatizare dintr-o cladire. Cu ajutorul acesteia, se asigura ventilarea, incalzirea, racirea, umidificarea si dezumidificarea aerului din sistemul de climatizare. Aceste sisteme pot fi montate in orice fel de cladire, indiferent de capacitate, de la cladiri rezidentiale pana la cladiri comerciale si industriale. Instalatiile centrale de tratarea aerului pot functiona in mod eficient in orice mediu, indiferent de temperaturile ridicate sau scazute.


centrale tratare aer

O instalatie de tratare a aerului eficienta este aceea care asigura mereu conditii ambientale placute, cu costuri reduse de exploatare. Iar aceste criterii pot fi indeplinite cu succes atunci cand instalatia este personalizata si adaptata specificului spatiului respectiv. De aceea, specialistii de la PAS INSTAL ofera servicii personalizate in acest sens, astfel incat fiecare spatiu utilat cu sisteme de tratare a aerului sa fie cu adevarat eficient.


tubulatura pentru ventilatie

Centralele de tratare a aerului sunt foarte versatile si reprezinta o solutie personalizata de optimizare a conditionarii aerului intr-un spatiu comercial, industrial sau chiar rezidential. Astfel, specialistii de la PAS INSTAL pot realiza si implementa proiecte personalizate pentru orice spatiu. Fiecare centrala de tratare a aerului poate fi adaptata pentru a raspunde solicitarilor, indiferent de debitul de aer necesar.


PAS INSTAL are o experienta de aproape 15 ani in domeniul instalatiilor, atat in Romania, cat si in strainatate. De-a lungul timpului a executat numeroase lucrari de instalatii pentru constructii civile si industriale, lucrari de instalatii sanitare interioare sau exterioare, instalatii termice, instalatii de climatizare, instalatii de protectie contra incendiilor si instalatii electrice. Echipa de specialisti cuprinde ingineri, instalatori, sudori, electricieni, lacatusi foarte experimentati si specializati in domeniul lor. De aceea, echipa PAS INSTAL este intotdeauna pregatita sa satisfaca nevoile legate de instalatiile de ventilatie, instalatiile electrice, termice etc. pentru spatiile la care lucreaza.

Rating pentru aceasta pagina : 5.00/ 5 bazat pe 3 voturi.