logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Instalare agregate de producere apa racita

instalatii climatizare agregate apa racita

PAS INSTAL instaleaza agregate de producere a apei racite, care se mai numesc si chillere. Aceste sisteme de racire a apei sunt extrem de utile pentru instalatiile de racire a aerului, precum ventiloconvectoarele sau schimbatoarele de caldura. Practic, prin intermediul unui circuit frigorific, chillerele racesc apa care foloseste la functionarea sistemelor termale de racire a aerului pentru un anumit spatiu.

Apa folosita este reciclata, fiind inclusa intr-un circuit de legatura dintre chillere si unitatile termale, care asigura buna functionare a acestora. Astfel, dupa ce contribuie la racirea aerului cu ajutorul unitatilor termale, apa este recirculata inapoi catre chillere, unde este din nou racita. In plus, pe langa agregatele de producere a apei racite, PAS INSTAL monteaza si instalatiile de distributie ale acesteia, prin intermediul unui sistem de tevi speciale. Astfel, echipa de profesionisti si specialisti ofera solutii complete in domeniul instalatiilor, dar si personalizate.


centrale tratare aer

PAS INSTAL are o experienta de aproape 15 ani in executarea lucrarilor de instalatii termice, electrice, sanitare, de climatizare si de protectie contra incendiului. Poate realiza si implementa cu succes proiecte de instalatii atat pentru constructii civile, cat si pentru constructii comerciale si industriale. De la montarea instalatiilor de alimentare cu apa pana la instalatii electrice pentru iluminat, PAS INSTAL realizeaza proiecte de succes in domeniu pentru orice fel de spatiu, indiferent de amploare.


tubulatura pentru ventilatie

Fiecare spatiu necesita un sistem personalizat de instalatii, iar acest lucru contribuie la eficientizarea sistemului. De aceea, PAS INSTAL ofera solutii personalizate pentru fiecare proiect de instalatii la care lucreaza, in functie de specificul spatiului respectiv. Iar echipa de lucru este constituita din ingineri, mecanici, instalatori, electricieni specialisti care sunt capabili sa ofere solutii pentru fiecare aspect legat de instalatii. Iar experienta de care se bucura fiecare este un punct forte pentru intreaga echipa, asigurand calitatea si eficienta serviciilor pentru fiecare proiect.


Rating pentru aceasta pagina : 5.00/ 5 bazat pe 2 voturi.