logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Incalzire in pardoseala

instalatii termice

Instalatiile termice pot deveni adesea o adevarata pacoste atunci cand va asteptati mai putin! Insa, cu noua ehnologie de incalzire termica grijile sunt indepartate iar problemele vor fi inexistente. Este vorba despre incalzirea electrica in pardoseala, o metoda recent aparuta in domeniul incalzirii termice care beneficiaza insa de mare popularitate in randul oamenilor. Si, ca sa fie cireasa de pe tort, ati ajuns exact unde trebuia! Noi suntem Pas Instal, firma de instalatii din Bucuresti care beneficiaza de experienta in prestarea serviciilor pentru incalzirea in pardoseala electrica.

Ceea ce trebuie sa stiti este faptul ca incalzirea in parodoseala este o metoda rapida si eficienta de incalzire a ambiantei, astfel incat avantajele de care veti dispune vor depasi valoarea costurilor pentru acest tip de instalatie termic. Pretul incalzirii in pardoseala, desi este putin mai ridicat, el se va amortiza foarte reapid, deoarece orice alege o astfel de instalatie termica va avea avantaje precum : consum redus de energie electrica, incalzire constanta de jos in sus, mentinerea pe durata indelungata a temperaturii constante, costuri reduse la factura de utilitati, etc. Incalzirea electrica in pardoseala si pretul acesteia reprezinta in fapt doar beneficii pentru dumneavoastra, iar echipa de experti Pas Instal va indeplini toate cerintele pe care le aveti in legatura cu acest modern sistem termic.

De obicei, incalzirea electrica in pardoseala se realizeza atunci cand se realizeaza proiectul unei case, insa ea nu este exclusa pentru apartamente sau alte tipuri de imobile, tocmai de aceea poate fi montata si ulterior. Insa, preturile incalzirii in pardoseala pot implica costuri putin mai piperate, astfel incat sistemul implica si achizitionarea unui tip de special de parchet pentru incalzire in pardoseala. Mai mult decat atat, suma achitata lunar in perioada de iarna cu sistemele de incalzire clasice implica achitarea pretului incalzirii in pardoseala - serviciul prestat de echipa PasInstal! Cu PasInstal si incalzirea electrica in pardoseala veti avea parte numai de avantaje!

PAS INSTAL ofera posibilitatea de alegere dintr-o gama diversa de instalatii de incalzire. In acest sens, unul dintre cele mai noi sisteme de incalzire pe care il poate realiza este incalzirea in pardoseala. Acest sistem termic are la baza incalzirea spatiului cu ajutorul unor corpuri de incalzire amplasate sub parchet sau sub pardoseala, in general. Corpurile de incalzire pot fi sub forma de tevi din polipropilena sau multistrat in sapa.


incalzire in pardoseala

Avantajele unui sistem de incalzire in pardoseala

incalzire in pardoseala

Incalzirea in pardoseala are avantaje cosiderabile fata de incalzirea clasica, prin intermediul corpurilor de incalzire montate pe perete. In primul rand, luand in considerare eficienta sistemulul de incalzire, este de mentionat ca cel prin pardoseala este cu mult superior celui care foloseste radiatoarele clasice (caloriferele). Acest lucru se intampla deoarece aerul cald emanat de radiatoare se ridica, se raceste si apoi coboara la nivelul picioarelor sub forma de aer rece. In plus, incalzirea spatiului este neuniforma, fiind mai puternica in zona in care este amplasat radiatorul. In cazul incalzirii prin pardoseala, in schimb, caldura este uniforma si se degaja in mod constant de jos in sus. Un alt avantaj foarte important in cazul acestul sistem de incalzire este economia pe termen lung.


incalzire in pardoseala

Consumul de energie electrica

calcul incalzire in pardoseala

Incalzirea in pardoseala consuma energie electrica mai putina cu aproape 35% decat sistemele clasice de incalzire, ceea ce va duce la o amortizare rapida a investitiei de instalare si la o economie considerabila pe termen lung. In schimb, instalatiile de incalzire in pardoseala sunt mai costisitoare ca prima investitie si necesita folosirea unui parchet special, care sa fie rezistent la fluctuatiile de temperatura. Cu toate acestea, economisirea energiei electrice mentionate anterior va face ca investitia sa se amortizeze repede, iar instalatiile de incalzire prin pardoseala se pot dovedi foarte eficiente.

montaj incalzire in pardoseala

Desi este un sistem de incalzire destul de nou pe piata din Romania, echipa de specialisti de la PAS INSTAL are experienta si pregatirea necesare pentru a realiza proiecte eficiente de acest tip.


Rating pentru aceasta pagina : 3.86/ 5 bazat pe 21 voturi.