Incalzire in pardoseala

Instalatiile termice pot deveni adesea o adevarata pacoste atunci cand va asteptati mai putin! Insa, cu noua ehnologie de incalzire termica grijile privind ampasarea mobilei,care poate fi influentata de pozitia radiatoarelo,convectoarelor sau a faptului ca intodeauna este mai cald in preajma radiatoarelor si mai rece pe masura ce ne indepartam de ele,sunt indepartate iar problemele vor fi inexistente. Este vorba despre incalzirea termica in pardoseala, o metoda eficienta care beneficiaza de mare popularitate in randul oamenilor.  Noi PAS INSTAL, firma de instalatii din Bucuresti  beneficiaza de o vasta experienta in prestarea serviciilor pentru incalzirea in pardoseala.

Ceea ce trebuie sa stiti este faptul ca incalzirea in parodoseala este o metoda rapida si eficienta de incalzire a ambiantei, astfel incat avantajele de care veti dispune vor depasi valoarea costurilor pentru acest tip de instalatie termica. Pretul incalzirii in pardoseala, desi este putin mai ridicat, el se va amortiza foarte rapid, deoarece orice alege o astfel de instalatie termica va avea avantaje precum : consum mai mic pentru producerea energiei termice, incalzire constanta de jos in sus, mentinerea pe durata indelungata a temperaturii constante,posibilitatea realizarii unui sistem automatizat eficient pentru controlul temperaturii. PAS INSTAL va indeplini toate cerintele pe care le aveti in legatura cu acest modern sistem termic pentru incalzire.

PAS INSTAL ofera posibilitatea de alegere dintr-o gama diversa de instalatii de incalzire. In acest sens, unul dintre cele mai noi sisteme de incalzire pe care il poate realiza este incalzirea in pardoseala. Acest sistem termic are la baza incalzirea spatiului cu ajutorul unor corpuri de incalzire amplasate sub parchet sau sub pardoseala, in general. Corpurile de incalzire pot fi sub forma de tevi din polipropilena sau multistrat in sapa.

Contact