logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Distributia agentului termic

instalatii termice centrale termice

Printre serviciile oferite, PAS INSTAL poate realiza si distributia agentului termic, folosind diferite tipuri de conducte: teava neagra, teava de cupru, teava de polietilena cu bariera de oxigen etc. Agentii termici cei mai des folositi sunt apa fierbinte, abur sau aerul cald. Agentul termic este, astfel, distribuit catre sistemele de incalzire din locuinte, care pot fi sub forma de radiatoare montate pe pereti (caloriferele) sau sub forma de tevi aplicate sub pardoseala (care formeaza sistemul de incalzire in pardoseala).


pompe de caldura

Solutiile de distributie a agentului termic propuse de PAS INSTAL sunt solutii profesioniste si personalizate. Deoarece eficienta si succesul oricarui sistem de incalzire depinde de felul in care acesta raspunde necesitatilor de incalzire ale spatiului, specialistii de la PAS INSTAL stiu ca fiecare instalatie termica trebuie sa fie personalizata. Iar echipa de specialisti in domeniul instalatiilor este intotdeauna pregatita sa rezolve chiar si cele mai mari probleme ce ar putea aparea in proiectele de instalatii termice si nu numai.


distributie-agent-termic

Experienta in domeniul instalatiilor de aproape 15 ani in tara si in strainatate a adus echipei PAS INSTAL numeroase cunostinte in legatura cu sistemele electrice, sanitare, termice optime de care are nevoie fiecare spatiu. Oamenii care lucreaza la proiectele de instalatii sunt ingineri, maistri, instalatori, sudori, electricieni, lacatusi specializati si foarte bine pregatiti in domeniu, avand si multa experienta in aceasta arie. De aceea, fiecare lucrare realizata are parte de expertiza unor specialisti foarte buni in domeniul instalatiilor.


PAS INSTAL realizeaza instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale de mai multe feluri: instalatii sanitare (de exterior si de interior) instalatii termice, climatizare, instalatii electrice. Pentru fiecare dintre aceste domenii exista specialisti foarte bine pregatiti si care sunt gata sa intampine si cele mai complexe provocari ce ar putea aparea. Astfel, cu PAS INSTAL veti beneficia de servicii de calitate, care asigura eficienta si durabilitatea sistemelor de instalatii pe care le implementati cu ajutorul PAS INSTAL.

Rating pentru aceasta pagina : 3.00/ 5 bazat pe 2 voturi.