logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Boilere apa calda menajera

instalatii sanitare instalatii alimentare apa

PAS INSTAL ofera solutii personalizate de instalatii de tip boilere de apa calda menajera. Personalizarea serviciilor reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte care asigura succesul si eficienta unui proiect de instalatii sanitare. Pentru ca fiecare cladire sau spatiu are nevoile sale specifice si, doar prin intelegerea acestora, proiectele de instalatii isi vor dovedi intrega utilitate. Astfel, echipa de specialisti de la PAS INSTAL este pregatita sa execute instalatii foarte diverse, de la boilere de apa calda pentru un singur utilizator, pana la boilere pentru o intreaga cladire. Se pot realiza lucrari pentru boilere de diferite capacitati si care folosesc drept agent termic atat combustibil conventional (centrale termice), cat si neconventional (panouri solare, pompe de caldura).


canalizare menajera si pluviala

De la instalatii simple pentru mici apartamente sau cladiri, pana la proiecte ample si complexe pentru cladiri industriale, PAS INSTAL face fata de fiecare data provocarilor din domeniul instalatiilor, oferind solutii personalizate si complexe pentru fiecare proiect in parte. Lucrand de aproape 15 ani in domeniu, a adunat o experienta impresionata de-a lungul intregii tari si chiar si in strainatate. Aceasta experienta i-a adus numeroase cunostinte specifice care ajuta si in prezent la realizarea celor mai complexe proiecte. Echipa de specialisti de la PAS INSTAL este alcatuita din ingineri, maistri, lacatusi, instalatori, mecanici, sudori si electricieni specializati si foarte bine pregatiti in domeniul lor. De aceea, instalatiile si sistemele pe care le realizeaza sunt de calitate si ofera beneficii pe termen lung.


sisteme drenaj

PAS INSTAL realizeaza instalatii termice, electrice, de protectie contra incendiilor, sanitare si de climatizare pentru orice cladire, fie rezidentiala, comerciala sau industriala. In plus, fiecare proiect beneficiaza de solutii personalizate, astfel incat necesitatile cladirilor la care se lucreaza sa fie satisfacute in mod eficient. Iar pentru acest lucru, conultanta expertilor din echipa PAS INSTAL este fundamentala.


Rating pentru aceasta pagina : 4.00/ 5 bazat pe 3 voturi.