logo pasinstal
telefon 021 451 03 95 / 0752 011 170
icon contact Solicita oferta personalizata
CALCULATOR INSTALATII
calculator instalatii

Va punem la dispozitie o calculatie generala a costurilor instalatiilor electrice, termice si sanitare pentru mai mult tipuri de apartamente si vile.

Suntem constienti ca fiecare instalatie este unica, de la caz la caz. De aceea va prezentam niste situatii generale, astfel incat sa va puteti face o idee despre un pret mediu al amenajarii casei dvs, fie ca aveti o garsoniera, un apartament de 3 camere sau o vila cu 2 etaje.

mai multPORTOFOLIU
portofoliu PasInstal

In urma lucrarilor executate - la termen si de cea mai buna calitate - firma noastra a obtinut scrisori de recomandare de la beneficiarii si antreprenorii cu care a avut contracte, motiv de incredere in calitatile de foarte bun executant al lucrarilor de instalatii pentru constructii.

Va prezentam in cele ce urmeaza cele mai importante lucrari de instalatii pentru constructii civile, comerciale si industriale executate de S.C. PAS INSTAL S.R.L., incepand inca din anul 1995!

mai mult

Alimentari cu apa si canalizare

instalatii sanitare instalatii alimentare apa

PAS INSTAL realizeaza alimentari cu apa si canalizare la care se poate folosi orice fel de material special creat pentru acest lucru: teava zincata, teava de cupru, teava de polietilena, teava de polipropilena, teava PVC etc. Se pot realiza atat proiecte de baza, obisnuite, de alimentare cu apa si canalizare, cat si sisteme mai complexe, precum rezervoare de WC ingropate, vase de WC, bideuri, lavoare, spalatoare, cazi de dus, cazi de baie speciale, jacuzzi etc. proiectele de alimentare cu apa si canalizare pot fi realizate atat pentru baie cat si pentru bucatarie.


canalizare menajera si pluviala

Fiecare spatiu este diferit, asa ca are nevoi diferite. De aceea, are nevoie si de solutii personalizate de instalatii de alimentare cu apa si canalizare. Echipa de experti de la PAS INSTAL intelege acest lucru, iar prioritatea este ca instalatiile montate sa satisfaca cerintele fiecarui spatiu utilat. Consultanta specializata este posibila datorita specialistilor foarte pregatiti din echipa, de la ingineri, pana la instalatori, electricieni, sudori, lacatusi. Toti au experienta in domeniu si lucreaza cu profesionalism pentru ca fiecare proiect sa aiba succes.


sisteme drenaj

PAS INSTAL este pe piata din Romania de aproape 15 ani, timp in care a capatat o experienta foarte mare lucrand la diverse proiecte de instalatii de-a lungul tarii, dar si in strainatate. Ofera o gama larga de servicii din domeniul instalatiilor, printre care amintim instalatii sanitare, instalatii electrice, sisteme de climatizare, sisteme de stingere a incendiilor pentru orice cladire rezidentiala, comerciala si industriala. In plus, servciile oferite sunt complete si complexe, putand fi integrate in sisteme ample si personalizate de instalatii, care sa raspunda in mod optim cerintelor fiecarei cladire sau spatiu. Pentru ca numai solutiile personalizate de instalatii asigura eficienta maxima a fiecarui sistem montat. De aceea, expertii in instalatii de la PAS INSTAL sunt la dispozitia tuturor clinetilor pentru a le oferi consultanta in domeniu.


Rating pentru aceasta pagina : 4.25/ 5 bazat pe 4 voturi.